Blind Höna

Sedan 2001

Boken ”Jävla skitsystem!” är klar

13 augusti 2010 | 2 kommentarer

Omslaget till "Jävla skitsystem!"

Nu finns min bok om hur usla datasystem stressar oss på jobbet att beställa. Hoppa över till www.javlaskitsystem.se; beställ den direkt med miniformuläret (snabbast leverans) eller via någon nätbokhandel.

Boken är i första hand skriven för dig som använder datorer i jobbet, och för dig som är arbetsmiljöombud.

I andra hand riktar den sig till dig som beställer eller planerar nya datasystem: du är vd, styrelsemedlem, verksamhetschef, it-chef eller politiker.

I tredje hand är boken skriven för dig som själv arbetar med att skapa nya datasystem – som utvecklare, projektledare eller kanske systemarkitekt. Jag hoppas att den ska ge dig en större förståelse för hur miljön ser ut för en ”vanlig” användare.

Kommentarer

2 kommentarer to “Boken ”Jävla skitsystem!” är klar”

  1. ab
    september 4th, 2010 @ 02:03

    Ytterligt försenat: Grattis till boken! En bok skriven i detta angelägna ämne och dessutom av någon som har ett gulligt hus på Gotland måste jag läsa!

  2. Niklas Engman
    mars 29th, 2011 @ 13:31

    Hej Jonas, och bra jobbat! Jag brukar titta förbi och läsa din blogg då och då. Ska rekommendera denna bok för vår webbredaktör + vårt arbetsmiljöombud.

    Mvh / ex kollega från cross

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin